Description
Hi Protein Brownie – pyszny i łatwy przepis na deserLubisz czasem coś upiec? Hi Protein Brownie to znakomita propozycja na zdrowy, a do tego łatwy i szybki w przygotowaniu białkowy deser.Dietetyczny deser Hi Protein BrownieHi Protein Brownie jest gotową mieszanką, która w niemalże 50% składa się z kompozycji koncentratu i hydrolizatu białek serwatki oraz z jaj. Produkt zawiera naturalnie występujące cukry. Dzięki niemu zadbasz o odpowiednią porcję białka w ciągu dnia, które jak wiadomo przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej. Co więcej, zaspokoisz też swoją potrzebę na słodkie.Pyszny, dietetyczny deser w postaci wysokobiałkowych muffinek brownie przygotujesz bardzo szybko. Wystarczy odmierzyć porcję, dodać wodę, wymieszać, wlać do foremek i wstawić do piekarnika.Proste w przygotowaniu babeczki Hi Protein Brownie możesz podawać na ciepło lub na zimno, jako samodzielny deser lub łączyć je z dodatkami w dowolny sposób. Smacznego!Sposób przygotowania Hi Protein Brownie1 porcję (50 g proszku = 1½ miarki) wymieszać z 80 ml wody. Mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Tak przygotowaną masę umieścić w foremkach do wypieku babeczek do ¾ wysokości formy (1 porcja proszku wystarcza na 3 foremki).Piec ok. 8-10 minut (lub do suchego patyczka) w temperaturze 170-180°C. Czas oraz temperatura wypieku zależna jest od użytych form do wypieku (papierowe, silikonowe, metalowe) i właściwości piekarnika. Po wyjęciu z piekarnika odstawić do ostygnięcia.Składniki: 54% preparaty białkowe (koncentrat białek serwatkowych (z mleka), białko jaja w proszku, hydrolizat białek serwatkowych (z mleka)), mleko pełne w proszku, aromaty, mąka owsiana, 6% płatki czekolady (miazga kakaowa, substancja słodząca – maltitole; tłuszcz kakaowy, emulgator – lecytyny (z soi)), substancja słodząca – ksylitol; 5% kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, substancja zagęszczająca – guma ksantanowa; substancja spulchniająca – węglany sodu; sól, substancje słodzące – glikozydy stewiolowe, acesulfam K, sukraloza; emulgator – lecytyny (z soi).Informacja o wartości odżywczejNa porcję (50 g)Na 100 g proszkuWartość energetyczna833 kJ/ 199 kcal1666 kJ/ 398 kcalTłuszczw tym kwasy tłuszczowe nasycone4,0 g1,0 g8,0 g2,0 gWęglowodanyw tym cukry9,0 g4,5 g18 g9,0 gBłonnik1,4 g2,8 gBiałko24 g48 gSól0,80 g1,6 g500 g/ 1,1 lbs10 porcji10 x 3 babeczki = 30 babeczek (muffinek)Przechowywać w suchych pomieszczeniach, w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętych opakowaniach.HI PROTEIN BROWNIE. Zawiera substancje słodzące. Proteinowe babeczki brownie o smaku czekoladowym w proszku.Wystarczy dodać wodę, rozmieszać i upiec!Zastosowanie:HI PROTEIN BROWNIE to najlepsze połączenie tradycyjnego smaku, nowoczesnej receptury oraz element wysokobiałkowej diety i zdrowego trybu życia. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Wysoka zawartość białka (48% białka w proszku) pochodzącego z różnych frakcji proteinowych. Białko przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej.Niezwykle proste w przygotowaniu, pyszne babeczki HI PROTEIN BROWNIE możesz podawać na ciepło lub na zimno jako samodzielny deser lub łączyć je z dodatkami w dowolny sposób.Sposób przygotowania: 1 porcję (50 g proszku = 1½ miarki) wymieszać z 80 ml wody. Mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji. Tak przygotowaną masę umieścić w foremkach do wypieku babeczek do ¾ wysokości formy (1 porcja proszku wystarcza na 3 foremki). Piec ok. 8-10 minut (lub do suchego patyczka) w temperaturze 170-180°C. Czas oraz temperatura wypieku zależna jest od użytych form do wypieku (papierowe, silikonowe, metalowe) i właściwości piekarnika. Po wyjęciu z piekarnika odstawić do ostygnięcia.Kopiuj do schowka
bo?e narodzenie wigilia, mc donald olsztyn, mieszkania dzieci warszawy, aquapark panorama morska jaros?awiec, tatrzanski park narodowy
yyyyy